VÅRA KURSER

Batteri erbjuder kurser och event inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publicering, webb, ux-design, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Välj kompetensområde och sedan ort. Behöver du hjälp så ring oss eller mejla på info@batteri.se

Skräddarsy en kurs

AKTUELLT

Creative Day

Creative Day 2024
Kunskap och inspiration för dig som arbetar inhouse och på byrå.

Göteborg 19 april 2024

Anmälan

Motionday

Aktuella och framstående kreatörer, filmare, designers och grafiker berättar om nyheter samt rätar ut begreppen om hur man producerar rörligt material för webben. Målet med dagen är att ladda batterierna med energi och nya kunskaper.

Adobe Creative Designer

För dig som vill ha en komplett grundutbildning i design och produktion av trycksaker, webb och appar i Adobes programpaket Adobe Creative Cloud är detta det perfekta utbildningsalternativet. Du får en bred plattform att stå på i ditt dagliga arbete.

Inhouse designer

För dig som arbetar Inhouse har vi satt ihop ett helt skräddarsytt kurspaket. Det innehåller kurs i grafisk design, med kunskaper för användning i din dagliga grafiska kommunikation.

Motion Graphics designer

Motion graphics är ett kurspaket för rörlig grafik och video för webb och sociala kanaler. Under kursen lär du dig att skapa motion graphics för webb och sociala kanaler.

Trycksaksdesigner

För dig som vill ha en komplett utbildning i design och produktion av trycksaker är detta det perfekta utbildningsalternativet. Du får en bred plattform att stå på i ditt dagliga arbete.

Bilddesigner

Som bilddesigner får du ett komplett utbildningsprogram för digital bild. Vi har delat in utbildningarna i olika steg där du skräddarsyr själv vilka tre steg du behöver ha för att få en fullständig kunskap om digital bild i ditt arbete.

Videodesigner

Videodesigner är en skräddarsydd utbildning för dig som arbetar med video och rörlig bild för webben, sociala medier och presentationer. Inom något år räknar man med att 80% av allt material på webben kommer vara rörligt.

Webbdesigner

Att kunna designa och producera webbsidor är mer och mer en sjävklarhet för många reklam-, design- och informationsproducenter. Utvecklingen är oerhört snabb och de allra flesta företag har idag avancerade webbplatser, e-handel och sociala kanaler.