VÅRA KURSER

Batteri erbjuder kurser och event inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publicering, webb, ux-design, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Välj kompetensområde och sedan ort. Behöver du hjälp så ring oss eller mejla på info@batteri.se

Skräddarsy en kurs

AKTUELLT

Svenska Designpriset

2019 års tävling startar 27 april.
Sista inlämning är 14 juni.
Prisutdelning är 17 oktober.

Stora Photoshopdagen

Nu är det dags för nya Stora Photoshopdagen i Sverige. En dag du inte vill missa, för dig som arbetar med foto och digital bild i studio, inhouse, byrå, frilans eller bara älskar bilder och Photoshop.

Adobe XD (Experience Design)

Med Adobe Experience Design (XD) går du från idé till färdig prototype på snabbast möjliga sätt. Det är den första allt-i-ett appen för att skissa och designa till alla tänkbara plattformar såsom mobil, läsplatta och webb.

Sociala medier

Sociala medier kräver inte bara ett nytt sätt att tänka, utan också ett nytt sätt att göra. När medielandskapet blir allt mer digitalt följer en rad nya möjligheter, men också utmaningar. Snabbheten i mediet kräver inte bara snabba beslut, utan även en effektivare produktion.

WordPress

WordPress är det mest populära content management systemet (CMS) i Sverige bland marknadsförare och designers. På denna kurs får du lära dig att sätta upp en webbplats.

HTML 5 och CSS

Även om det finns ett ett rikt utbud av metoder att skapa webbplatser utan kodning så är den klassiska HTML- koden ryggraden på alla webbplatser. Oavsett om du surfar med dator eller mobil så är basen för designen CSS (Stilmallar).

Adobe Spark

Adobe Spark för webb och mobil gör det snabbt och enkelt att skapa grafik för sociala medier, webbsidor och videor var som helst så att det blir helt unikt och personligt.

Adobe Animate

Gör dig fri från begränsningarna och skapa multimediala upplevelser på dina websidor. Du kan göra banners, produktpresentationer och utbildningar.

Adobe Captivate

Med Adobe Captivate kan du snabbt tillverka professionell eLearning med avancerad interaktivitet. Du kan tillverka scenarion, spel, frågor och andra funktioner som engagerar deltagarna.