Inhouse designer

Kurspaket för dig som arbetar Inhouse

För dig som arbetar Inhouse har vi satt ihop ett helt skräddarsytt kurspaket. Det innehåller  kurs i grafisk design, med kunskaper för användning i din dagliga grafiska kommunikation. Kontroll över layout, färg, typografi och bild. I paketet ingår även valfritt steg i Adobe Photoshop för att kunna hantera dina fotografier och digitala bilder. Sist innehåller kurspaketet ett valfritt steg i Adobe InDesign som är det självklara valet för alla inhouseproducenter då det är layoutprogrammet för både tryck, läsplattor och annat digitalt material. Slutmålet är att du får kontroll över ditt grafiska arbete.

Utbildningspaket - välj 3 kurser - 6 dagar - valfri ort

Grafisk design
Adobe InDesign – grund
Adobe InDesign – fördjupning
Adobe InDesign – avancerad
Adobe Photoshop – grund
Adobe Photoshop – fördjupning
Adobe Photoshop – avancerad
Adobe Illustrator - grund

Anna-Clara Ander

Projektledare

Anna-Clara Ander

Projektledare
anna-clara.ander@batteri.se

Adobe Authorized Training Center

Priser

Specialpris 19950:-
Välj 3 kurser
(Ordinarie 29950:-)

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Jacob Granqvist
Statens institionsstyrelse
"Batteris kurser är värda toppbetyg. Jag har lärt mig mycket som jag har stor praktisk nytta av i mitt dagliga arbete. Lärarna är både kunniga och hjälpsamma och lokalerna är luftiga och fräscha.”"

Läs alla referenser