Batteri Artwork

Om Batteri

Batteri är ett av Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom text, design och grafisk produktion för professionella marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Vi erbjuder kurser, event och distansutbildningar inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publicering, webb, UX-design, video och audio.

Batteri är Sveriges första:
Adobe Authorized Training Centre
Apple Authorized Training Center

Vi är också:
Wacom Authorized Training Center 
Quark Authorized Training Partner


Batteri Kommunikation AB (556626- 9717)

Historik

1993 började Dick Ander att hålla kurser för sina byråkunder i grafisk design och Desktop publishing (DTP) som då var nytt och spännande. Många marknadsavdelningar såg stora fördelar med att producera grafiskt material internt sk. inhouse. Under 1994 blev kurserna så många att ett utbildningsföretaget Bo Erik Dick Ander Utveckling AB (BEDA) startades.

Under åren fram till 1998 utvecklades kurserna med tyngdpunkt på workshop där deltagarna lärde sig olika grafiska programvaror. 1998 slog Internet igenom och efterfrågan på kurser inom publicering på webben ökade dramatiskt. 1999 blev vi Sveriges första certifierade utbildare för Adobe, Macromedia och Apple. Vi hade för första gången över 1000 elever detta år.

2001 såldes verksamheten, vi var 15 personer på kontoret och ett 30-tal konsulter. Året därefter blev turbulent i utbildningsbranschen och flera ägarbyten gjordes. 2002 blev startskottet för dagens verksamhet. Efter beslut om att stänga BEDA bestämde Dick Ander med flera i personalen och konsulterna att starta om verksamheten i namnet Batteri Kommunikation AB.

2004 blev inledningen på kursverksamheten som den ser ut idag. Ett 60-tal öppna kurser, 4 distansutbildningar, 5 event och arrangör av Svenska Designpriset. I juni 2004 övertog vi kursverksamheten i Populär Kommunikation och Batteri växte ytterligare. Vi blev Sveriges ledande utbildare för professionella som skriver, designar och publicerar. Idag finns vi på fyra orter: Göteborg, Stockholm, Malmö och Tällberg. Vi har sex utbildningsateljéer och 25 utbildare. Varje år har vi 2000 deltagare. Du kan välja fyra olika alternativ av utbildning: öppen kurs, skräddarsydd internutbildning, distansutbildning eller privatundervisning. Gränserna sätter du själv!

De bästa föreläsarna i text, design och publicering, små grupper, personlig handledning, smakfulla kursarrangemang i kreativ miljö samt fri utbildningssupport är grundstenar i Batteris verksamhet. Allt för att leverera bästa möjliga utbildning och ”ladda batterierna” på dig som deltagare!

Vi ger energi till dina kunskaper!

/Teamet på Batteri
info@batteri.se

Kontakta oss

E-mail / info@batteri.se
Göteborg / 0703547801

Hitta Hit

Nyhetsbrev

Fyll i din emailadress nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev.