Motion Graphics designer

Kurspaket för rörlig grafik på webben och sociala medier

Motion graphics designer är en skräddarsydd utbildning för dig som arbetar med video och rörlig bild för webben, sociala medier och presentationer. Du arbetar på byrå, inhouse eller som kommunikatör.
Inom något år räknar man med att 80% av allt material på webben kommer vara rörligt. Utbildningspaketet innehåller en grundkurs i att filma och bearbeta bilder för webb och sociala kanaler, en heltäckande kurs i After Effects som är branschstandard för motion graphics för ads, banners, sociala plattformar och egen grafik för webben och presentationer. Vi avslutar utbildningen med en kurs i Adobe XD som hjälper dig med storyboard, att skissa och bygga prototyper för dina projekt.

Utbildningspaket - välj 3 kurser - 4 dagar - valfri ort

Bild och film för Facebook & Instagram
Adobe After Effects
Adobe XD (Experience Design)
Adobe Spark

Anna-Clara Ander

Projektledare

Anna-Clara Ander

Projektledare
anna-clara.ander@batteri.se

Adobe Authorized Training Center

Priser

Specialpris 18950:-
3 kurser
(Ordinarie 25925:-)

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Johan DePaoli
Art Director och webbredaktör, Göteborg & Co
"Batteri har väl sammansatta utbildningar som ger inspiration i det dagliga arbetet. Lärarna kommer från arbetslivet och har stött på samma problem som jag själv”"

Läs alla referenser