VÅRA KURSER

Batteri erbjuder kurser och event inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publicering, webb, ux-design, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Välj kompetensområde och sedan ort. Behöver du hjälp så ring oss eller mejla på info@batteri.se

Skräddarsy en kurs

AKTUELLT

Creative Day

Creative Day 2021
Kunskap och inspiration för dig som arbetar inhouse och på byrå.
Malmö 11 mars 2021
Göteborg 12 mars 2021
Stockholm 19 mars 2021
Anmälan

Premiere grund - Distans

Adobe Premiere erbjuder ett fantastiskt gränssnitt med redigeringsfunktion för produktion av högkvalitativ film för video, multimedia och webb. Syftet med kursen är att lära dig hur du i Adobe Premiere redigerar digital video.

Adobe Premiere

Adobe Premiere erbjuder ett fantastiskt gränssnitt med redigeringsfunktion för produktion av högkvalitativ film för video, multimedia och webb. Syftet med kursen är att lära dig hur du i Adobe Premiere redigerar digital video.

Adobe Premiere fördjupning

Adobe Premiere erbjuder ett fantastiskt gränssnitt med redigeringsfunktion för produktion av högkvalitativ film för video, multimedia och webb. Under denna kurs fördjupar vi oss i Premieres gränssnitt.

Adobe After Effects - Distans

Adobe After Effects är ett av de främsta verktygen för efterbearbetning av digital video och rörlig grafik. Under kursen lär du dig att skapa specialeffekter på allt från webbproduktioner till sociala media och proffsvideo.

Adobe After Effects

Adobe After Effects är ett av de främsta verktygen för efterbearbetning av digital video och rörlig grafik. Under kursen lär du dig att skapa specialeffekter på allt ifrån webbproduktioner till sociala media och proffsvideo.

Adobe After Effects – fördjupning

Adobe After Effects är ett av de främsta verktygen för efterbearbetning av digital video och rörlig grafik. Under denna fördjupningskurs går vi bl a igenom grunder i expressions, 3D och färgkorrigering.

Adobe Audition

Arbeta med ljudet i film-, video- och Adobe CC-projekt med smidiga intuitiva verktyg: tvätta inspelningar, justera berättarröster (voice-over), anpassa musik, ändra ljudeffekter med mera. Adobe Audition har ett intuitivt gränssnitt med vilket du får jobbet gjort snabbare utan att förlora den kreativa kontrollen

Logic Pro X

Logic Studio Pro innehåller en ny design för användargränssnittet som gör det enklare än någonsin att skriva, spela in, redigera och mixa din musik. Under kursen lär du dig grunderna för ljud och inspelning av musik för olika behov och miljöer.

Final Cut Pro X

Final Cut Pro X är ett fullfjädrat redigeringsprogram för digital video. Programmet används i professionella sammanhang både till videoproduktion, webb- och multimediavideo.

Motion

Motion från Apple är ett av de främsta verktygen för efterbearbetning av digital video och rörlig grafik. Under kursen lär du dig att skapa specialeffekter på allt ifrån multimediaproduktioner till proffsvideo.