Hitta hit

Göteborg

I Göteborg ligger Batteris huvudkontor med tillgång till kurslokaler i trendiga kvarteret Magasinsgatan/Otterhällegatan mitt i centrum. Runt vårt hus hittar du gott om butiker och restauranger.

Vi har mycket nära till knutpunkter som Centralstationen, Brunnsparken samt Järntorget och Stenpiren för att din resa hit skall vara så smidig som möjligt.

Vi har kurslokaler med plats för upp till 18 personer. Det är lätt att hitta med bil, och det finns ett parkeringshus (Kungsgaraget) på andra sidan gatan. För bokning av hotellrum ring oss på Batteri då vi ibland har rabatterade erbjudanden med närliggande hotell. Tel 0703-54 78 01

Kontakt

Otterhällegatan 2  < Klicka för Google Maps länk
411 18 Göteborg
0703547801 < Anna-Clara Ander
info@batteri.se

Stockholm

I Stockholm ligger Batteris kurslokaler centralt belägna så att du med enkelhet tar dig till Centralstationen, Arlanda Express och andra knutpunkter för T-bana och Buss.

Kontakt

0703547801 / Anna-Clara Ander
info@batteri.se

Malmö

Våra kurslokaler i Malmö ligger centralt och passar väl för utbildningar. Exakt adress varierar beroende på antal kursdeltagare men alla har gemensamt att de är enkla att nå via Centralstationen och Malmö Airport. 

Kontakt

Anna-Clara Ander, +46 70-354 78 01 info@batteri.se

Distans

Vissa utbildningar kan vi erbjuda på distans. Undervisningen sker då digitalt och du behöver bara ha tillgång till en internetuppkoppling för att kunna delta.

Kontakt