VÅRA KURSER

Batteri erbjuder kurser och event inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publicering, webb, ux-design, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Välj kompetensområde och sedan ort. Behöver du hjälp så ring oss eller mejla på info@batteri.se

Skräddarsy en kurs

AKTUELLT

Svenska Designpriset

2019 års tävling startar 27 april.
Sista inlämning är 14 juni.
Prisutdelning är 17 oktober.

Sociala media dagen

Välkommen till vår populära dag med kunskap och inspiration för kommunikatörer, inhouse, informatörer och byråer.

Copycamp

Denna 2-dagars workshop vänder sig till främst till dig som arbetar med säljande texter och reklamkampanjer på inhousebyrå, reklambyrå, webbredaktion eller marknadsavdelning. Under kursen lär du dig att se copyknepen och får genast prova att använda dem i en rad omväxlande skrivuppgifter.

Content marketing

Det blir allt viktigare och viktigare, att företag och andra organisationer skapar relevans och mervärden i sin marknadskommunikation. Vår utbildning ”Content Marketing – Relevans och mervärden i digital marknadskommunikation” är en kombinerad teoretisk och praktiskt utbildning. Du skapar relevant samt värdeskapande innehåll för digitala kanaler.

Storytelling

En bra berättelse är ett svårslaget kommunikations och marknadsföringsverktyg. En bra berättelse förenar fakta och känslor, skapar sammanhang och förståelse – och får läsaren att agera. En bra berättelse kan stärka ett varumärke. Kursen tar sin grund i berättandet och inspirerar dig att hitta historier, berätta, formulera, förmedla och nå din målgrupp med dem.

Korrekturläsning

När skribenten och den grafiska formgivaren är klara med sina jobb återstår en väl så viktig bit av arbetet, korrekturläsningen. En aldrig så bra underbyggd och välformulerad text tappar sting och trovärdighet om den inte är rätt stavad eller om den har syftningsfel. Tydliga korrekturtecken hjälper dig. Kursen varvar teori och praktiska övningar.

Skriva pressreleaser

Varje dag händer det intressanta och spännande saker i företag och organisationer. Saker som är värda att berätta för omvärlden. Nyheter kan ge enorm kraft till ett varumärke, om de blir publicerade och når ut genom rätt kanaler. Denna kurs ger dig värdefulla kunskaper om hur du hittar nyheter,

Skriva för webben

Att skriva texter för webben är allt vanligare. Är det någon skillnad på att skriva för webben och att skriva till exempelvis en trycksak? Vad ska man tänka på? På denna utbildning får du både tips och övningar. Bland annat får du lära dig fem enkla steg för att skriva intressantare.