Adobe Creative Designer

Kurspaket för Adobes Creative Cloud

För dig som vill ha en komplett grundutbildning i design och produktion av trycksaker, webb och appar i Adobes programpaket Adobe Creative Cloud är detta det perfekta utbildningsalternativet. Du får en bred plattform att stå på i ditt dagliga arbete. Kunskap om, och kontroll över bl a design, bild, grafik och illustration är idag nödvändigt för att kunna skapa modern kommunikation samt att utveckla sin text- och bilddesign till en högre nivå. Utbildningspaketet ger dig bättre kunskap om bildhantering med Adobe Photoshop, ökar dina layoutkunskaper via Adobe InDesign och lär dig formge och illustrera med Adobe Illustrator. Nu kan du även välja Adobe Animate och Adobe Acrobat.

Utbildningspaket - välj 3 kurser - 6 dagar - valfri ort

Adobe Photoshop – grund
Adobe Illustrator – grund
Adobe InDesign – grund
Adobe Acrobat och PDF
Adobe Animate

Anna-Clara Ander

Projektledare

Anna-Clara Ander

Projektledare
anna-clara.ander@batteri.se

Adobe Authorized Training Center

Priser

Specialpris 17950:-
Välj 3 kurser
(Ordinarie 23950:-)

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Jacob Granqvist
Statens institionsstyrelse
"Batteris kurser är värda toppbetyg. Jag har lärt mig mycket som jag har stor praktisk nytta av i mitt dagliga arbete. Lärarna är både kunniga och hjälpsamma och lokalerna är luftiga och fräscha.”"

Läs alla referenser