Bilddesigner

Utbildningspaket för digital bild

Som bilddesigner får du ett komplett utbildningsprogram för digital bild. Vi har delat in utbildningarna i olika steg där du skräddarsyr själv vilka tre steg du behöver ha för att få en fullständig kunskap om digital bild i ditt arbete. Adobe Photoshop – grund är grundläggande. Adobe Photoshop – fördjupning är anpassad för dig som sysslar med webbproduktion och trycksaksproduktion. Vi erbjuder även en avancerad kreativ fördjupning i form av Adobe Photoshop – Avancerad. Du väljer alltså själv beroende på förkunskaper och behov dina tre kurser ur paketet. Rådgör gärna med oss på

Utbildningspaket - välj 3 kurser - 6 dagar - valfri ort

Fotografering
Filma med systemkamera
Adobe Photoshop – grund
Adobe Photoshop – fördjupning
Adobe Photoshop – avancerad
Adobe Photoshop – Lightroom

Anna-Clara Ander

Projektledare

Anna-Clara Ander

Projektledare
anna-clara.ander@batteri.se

Adobe Authorized Training Center

Priser

Specialpris 19950:-
Välj 3 kurser
(Ordinarie 29950:-)

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Tom Thongying
Produktchef, Spinbox
"Batteri har gedigen utbildning som ger färdigheter både i teorin och i praktiken. Dessutom är kursens innehåll kopplat till verkligheten med lösningar som kommer till användning i det dagliga arbetet.”"

Läs alla referenser