Webbdesigner

Utbildningspaket för webbdesigners

Att kunna designa och producera webbsidor och digitalt material är mer och mer en sjävklarhet för många reklam-, design-  och informationsproducenter. Utvecklingen är oerhört snabb och de allra flesta företag har idag avancerade webbplatser, e-handel och sociala kanaler där man marknadsför sitt varumärke och sina produkter. Batteri erbjuder dig som arbetar professionellt med webb, en paketutbildning där du lär dig behärska design och produktion av webbsidor via editor, samt bildhantering och motion graphics. Det är viktigt att kunna behärska både design och produktion. Denna paketutbildning ger dig en mycket bredare plattform att stå på när du ger dig i kast med digital design i ditt arbete.

Utbildningspaket - välj 3 kurser - 6 dagar - valfri ort

Grafisk design
Adobe XD
WordPress
Adobe After Effects
Adobe Photoshop – grund
Bild och film för Facebook och Instagram
Adobe Animate

Anna-Clara Ander

Projektledare

Anna-Clara Ander

Projektledare
anna-clara.ander@batteri.se

Adobe Authorized Training Center

Priser

Specialpris 19950:-
Välj 3 kurser
(Ordinarie 29950:-)

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Tom Thongying
Produktchef, Spinbox
"Batteri har gedigen utbildning som ger färdigheter både i teorin och i praktiken. Dessutom är kursens innehåll kopplat till verkligheten med lösningar som kommer till användning i det dagliga arbetet.”"

Läs alla referenser