VÅRA KURSER

Batteri erbjuder kurser och event inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publicering, webb, ux-design, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Välj kompetensområde och sedan ort. Behöver du hjälp så ring oss eller mejla på info@batteri.se

Skräddarsy en kurs

AKTUELLT

Creative Day

Creative Day 2024
Kunskap och inspiration för dig som arbetar inhouse och på byrå.

Göteborg 19 april 2024

Anmälan

Motionday

Aktuella och framstående kreatörer, filmare, designers och grafiker berättar om nyheter samt rätar ut begreppen om hur man producerar rörligt material för webben. Målet med dagen är att ladda batterierna med energi och nya kunskaper.

Adobe XD (Experience Design)

Med Adobe Experience Design (XD) går du från idé till färdig prototype på snabbast möjliga sätt. Det är den första allt-i-ett appen för att skissa och designa till alla tänkbara plattformar såsom mobil, läsplatta och webb.

Sociala medier

Sociala medier kräver inte bara ett nytt sätt att tänka, utan också ett nytt sätt att göra. När medielandskapet blir allt mer digitalt följer en rad nya möjligheter, men också utmaningar. Snabbheten i mediet kräver inte bara snabba beslut, utan även en effektivare produktion.

WordPress

WordPress är det mest populära content management systemet (CMS) i Sverige bland marknadsförare och designers. På denna kurs får du lära dig att sätta upp en webbplats.

Drupal

Drupal är ett mycket populärt och etablerat content management system (CMS) för lite större webbplatser på flera språk, men även mindre bloggar. Drupals flexibla och modulära uppbyggnad gör att vi kan bygga många typer av webbplatser.

HTML 5 och CSS

Även om det finns ett ett rikt utbud av metoder att skapa webbplatser utan kodning så är den klassiska HTML- koden ryggraden på alla webbplatser. Oavsett om du surfar med dator eller mobil så är basen för designen CSS (Stilmallar).

HTML 5 och CSS - fördjupning

Oavsett om du surfar med dator eller mobil så är basen för designen CSS. Under kursen får du prova på att bygga en webbplats med HTML och skapa form med CSS. Kursen rymmer både teoretiska moment och praktisk övning i design av webbplats med hjälp av aktuella tekniker.

Adobe Spark

Adobe Spark för webb och mobil gör det snabbt och enkelt att skapa grafik för sociala medier, webbsidor och videor var som helst så att det blir helt unikt och personligt.

Adobe Animate

Gör dig fri från begränsningarna och skapa multimediala upplevelser på dina websidor. Du kan göra banners, produktpresentationer och utbildningar.

Adobe Captivate

Med Adobe Captivate kan du snabbt tillverka professionell eLearning med avancerad interaktivitet. Du kan tillverka scenarion, spel, frågor och andra funktioner som engagerar deltagarna.

Figma

Med Figma går du från idé till färdig prototype på snabbast möjliga sätt. Du kan skissa och designa för alla tänkbara plattformar såsom mobil, läsplatta och webb. Med de kraftfulla samarbetsverktygen kan dina Teammedlemmar ge dig feedback direkt i designen. Med Figma kan du lätt förverkliga dina idéer, testa och dela dem med dina kunder. Allt för att skapa den bästa upplevelsen och UX-designen.