Drupal

Bygg, utveckla och underhåll webbplatser

Drupal är ett mycket populärt och etablerat content management system (CMS) för lite större webbplatser på flera språk, men även mindre bloggar. Drupals flexibla och modulära uppbyggnad gör att vi kan bygga många typer av webbplatser.

På denna kurs får du lära dig att sätta upp en webbplats. Vi lär ut hur du designar, skapar och uppdaterar sidor med texter, bilder och nedladdningsbara dokument. Vi tittar på kontaktformulär, bygger listor installerar moduler. Vi bygger upp ett nyhetsarkiv med Drupals kraftfulla system för listning av information, Views.

Vi går också igenom hur man sökmotoroptimerar sin Drupal-webbplats.

Kursprogram

Vad är Drupal? – bakgrund och användningsområden
Innehållstyper
Skapa innehållstyper med egna fält.
Taxonomier och termer
Skapa och redigera sidor
Layout och informationsstruktur
Redaktörsroller
Moduler/Tillägg
Språkstöd
Optimera Drupal
Migration
Förberedning för SEO
Bekantar oss med användar och utvecklar communityt.

Sven Ängermark

Kursledare

Sven Ängermark

Fotograf och grafisk designer
support@batteri.se

Sven driver egen byrå med inriktning mot grafisk design, fotografi och produktion av interaktiv media för webb och CD. Sven producerar vanligtvis alla delar för ett projekt. Design, grafik, foto och programmering, men ibland görs endast designen. Sven är utbildad fotograf och vidareutbildad multimediadesigner med stort intresse för programmering. Tekniker: Flash, Director, HTML, PHP och ASP.

Kursdatum

Göteborg
29 maj

Priser

Kurs: 9975:-
Kurs i paket: 6650:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Johan Andersson
Designkoordinator, SCA Hygiene Products
"Jättetrevligt att kursa hos Batteri, kurserna är bra och att det var väldigt trevliga och ljusa lokaler. Trevlig personal, nästan lite hemtrevligt och inte så strikt som det ofta kan vara i kurs- lokaler, kreativ stämning och man trivs”"

Läs alla referenser