Adobe Spark

Skapa grafik och bilder för sociala medier

Adobe Spark är ett nytt verktyg för webb och mobil som gör det snabbt och enkelt att skapa grafik för sociala medier, webbsidor och videor. Med Spark kan du förvandla dina texter och foton till ett proffsigt resultat som drar uppmärksamheten till sig. Välj bara en designmall, lägg till ditt foto och din text, och ändra storlek på din skapelse så att den passar formatet för det sociala medium där du ska lägga upp den. Det är enkelt att kombinera videoklipp, foton, ikoner och berättarröst med rörlig grafik och ljudspår av professionell kvalitet för att skapa intressanta videoberättelser. Det är ett effektfullt sätt att kommunicera med högsta kvalitet på till exempel Instagram och Facebook.

Kursprogram

Adobe Spark
Design för olika skärmar
Designa för sociala medier
Layout och verktyg
Webbteckensnitt
Publicering
Skapa interaktiva prototyper
Dela på webben
Export

Kurspaket

Kursen ingår i följande kurspaket:

Viktor Wrange

Kursledare

Viktor Wrange

Webbdesigner
support@batteri.se

Viktor driver Wrange Design sedan 2012. Han är Art Director och fotograf. Han är specialiserad på grafisk design, gärna för skärm och andra digitala plattformar. Viktor har arbetat med såväl stora som små kunder och uppdrag.

Adobe Authorized Training Center

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs i paket: 6650:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Mikael Tapper
VD, Belimo AB4
"Hos Batteri leds kurserna av professionella som arbetar med programmen i sina yrken. Kurserna förs i trevliga kurslokaler som är försedda med toppmodern utrustning. Tack vare utbildarnas kompetens och gruppernas väl avvägda deltagarantal blir kurserna givande och engagerade.”"

Läs alla referenser