Adobe XD (Experience Design)

Designa, testa och dela prototyper.

Med Adobe Experience Design (XD) går du från idé till färdig prototype på snabbast möjliga sätt. Det är den första allt-i-ett appen för att skissa och designa till alla tänkbara plattformar såsom mobil, läsplatta och webb. Med XD kan du lätt förverkliga dina idéer, testa och dela dem med kollegor och kunder. Allt för att skapa den bästa upplevelsen och UX-designen.

Kursprogram

Adobe XD
Design för olika skärmar
Designa för mobiltelefon
Layout och verktyg
Webbteckensnitt
Publicering
Återanvänd symboler
Repetera bilder
Skapa interaktiva prototyper
Lager
Dela prototyp på webben
Export
Airboards för mobiltelefoner
Arbeta med sidor

Kurspaket

Kursen ingår i följande kurspaket:

Viktor Wrange

Kursledare

Viktor Wrange

Webbdesigner
support@batteri.se

Viktor driver Wrange Design sedan 2012. Han är Art Director och fotograf. Han är specialiserad på grafisk design, gärna för skärm och andra digitala plattformar. Viktor har arbetat med såväl stora som små kunder och uppdrag.

Adobe Authorized Training Center

Kursdatum

Göteborg
19 april
Stockholm
15 mars
Malmö
På begäran

Priser

Kurs: 7975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Mikael Tapper
VD, Belimo AB4
"Hos Batteri leds kurserna av professionella som arbetar med programmen i sina yrken. Kurserna förs i trevliga kurslokaler som är försedda med toppmodern utrustning. Tack vare utbildarnas kompetens och gruppernas väl avvägda deltagarantal blir kurserna givande och engagerade.”"

Läs alla referenser