Storytelling

Ge hjärta och själ till ditt varumärke

Storytelling är strategiskt och taktiskt berättande i syfte att tillföra värde till ett varumärke, ett företag eller en organisation.

Bra berättelser framförda på rätt sätt är svårslagna kommunikations- och marknadsföringsverktyg. De kan förena fakta och känslor, skapa sammanhang och förståelse – och få läsaren att agera. Storytelling kan skapa samsyn inom en organisation, fungera som marknadsföring och information. Och framförallt, en bra berättelse kan stärka ett varumärke.
Den här kursen tar avstamp i berättandets grunder och inspirerar dig att hitta historier, berätta, formulera, förmedla och nå din målgrupp med dem. Kursen omfattar kreativa övningar samt handfasta och stilistiska tips.

Kursprogram

Det här är Storytelling

Därför är det så effektivt

Storys utifrån aktörerna

Storys utifrån syfte och mål

Utgå från ”Varför?”

Utgå från vad målgruppen söker

Redskap för vad och när

Strukturera och skriv:

– Disposition/Dramaturgi

– Vem är det som berättar?

– Skriv så det blir läst: rytm m m

– Sprid

– Kanalanpassning.

Anna Blixt

Kursledare

Anna Blixt

Anna är en etablerad copywriter med många år i branschen. Hon har studerat journalistik, svenska, information och lingvistik, och gått Berghs diplomutbildning. I dag driver hon egna företaget Dyrka med strategiska och kreativa uppdrag för bland annat välgörenhetsorganisationer, universitet, små uppstickare och några av Sveriges största varumärken. För Batteri håller Anna kurserna Copycamp, Storytelling samt Att skriva för webben; och i samtliga kurser delar hon med sig av sin breda erfarenhet från uppdrag inom respektive område.

Kursdatum

Göteborg
4 februari
5 maj
Stockholm
25 februari
19 maj
Malmö
11 februari
2 juni
Tällberg
På begäran

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Johanna Svensson
Marknadsförare, Securitas Direct AB
"Hos Batteri fick jag möta föreläsare som på ett mycket generöst sätt bjöd på sina erfarenheter utöver vad man kan förvänta sig”"

Läs alla referenser