Storytelling

Ge hjärta och själ till ditt varumärke

En bra berättelse är ett svårslaget kommunikations och marknadsföringsverktyg. En bra berättelse förenar fakta och känslor, skapar sammanhang och förståelse – och får läsaren att agera. Bra berättelser kan stärka en företagskultur, skapa samsyn inom en organisation, fungera som marknadsföring och information. Och framförallt, en bra berättelse kan stärka ett varumärke.
Den här kursen tar sin grund i berättandets grunder och inspirerar dig att hitta historier, berätta, formulera, förmedla och nå din målgrupp med dem. Kursen omfattar kreativa övningar, handfasta och stilistiska tips.

Kursprogram

Introduktion till storytelling
Stilistiska verktyg
Att skapa en berättelse som vill bli läst
Berättandets magiska kraft
Hitta din (organisations) berättelse
Berätta vidare
Berättelser för olika kanaler
Nå ut med din storyKreativa övningar

Gabriella Fäldt

Kursledare

Gabriella Fäldt

Copywriter
support@batteri.se

Gabriella är copywriter och PR-strateg på brand experience-byrån Yellon, med erfarenhet från både reklam- och tidningsvärlden. Hon har jobbat som redaktör och reporter, bloggat på Resumé och hållit högskolekurser i kreativt skrivande och storytelling. Några uppdragsgivare genom åren: 3M/Peltor, Carl Malmsten, Barnforskningen vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Jönköping University, HSB, Svenska Möten och Sveriges Radio.

Kursdatum

Göteborg
8 maj
28 augusti
28 augusti
28 augusti
23 oktober
Stockholm
27 mars
22 maj
11 september
Malmö
23 oktober
Tällberg
På begäran

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Angelica Zander
Art Director, Vagabond
"Som Art Director ville jag utveckla mitt eget fotograferande. Jag gick både distanskurs och klassrumskurs. Jag lärde mig många nya och nyttiga saker som jag har användning av dagligen.”"

Läs alla referenser