Storytelling

Ge hjärta och själ till ditt varumärke

Storytelling är strategiskt och taktiskt berättande i syfte att tillföra värde till ett varumärke, ett företag eller en organisation.

Bra berättelser framförda på rätt sätt är svårslagna kommunikations- och marknadsföringsverktyg. De kan förena fakta och känslor, skapa sammanhang och förståelse – och få läsaren att agera. Storytelling kan skapa samsyn inom en organisation, fungera som marknadsföring och information. Och framförallt, en bra berättelse kan stärka ett varumärke.
Den här kursen tar avstamp i berättandets grunder och inspirerar dig att hitta historier, berätta, formulera, förmedla och nå din målgrupp med dem. Kursen omfattar kreativa övningar samt handfasta och stilistiska tips.

Kursprogram

Det här är Storytelling

Därför är det så effektivt

Storys utifrån aktörerna

Storys utifrån syfte och mål

Utgå från ”Varför?”

Utgå från vad målgruppen söker

Redskap för vad och när

Strukturera och skriv:

– Disposition/Dramaturgi

– Vem är det som berättar?

– Skriv så det blir läst: rytm m m

– Sprid

– Kanalanpassning.

Torbjörn Eriksson

Kursledare

Torbjörn Eriksson

Creative Director
support@batteri.se

Torbjörn Eriksson har arbetat i mer än 30 års tid med marknadskommunikation. Han är utbildad både i USA och Sverige. Torbjörn är känd för sin kreativa förmåga och är en populär föredragshållare. Han har bland annat arbetat med uppdragsgivare som Göteborgs-Posten, Posten, Gore Scandinavia, Telia. Torbjörn är flitigt anlitad som föreläsare inom kreativitet, copy och kommunikation.

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Marie Thunblom
Orginal och grafisk form, Alecta
"Utmärkt kurs för att utveckla sin kreativitet. Både när det gäller att fånga sina idéer och att snabbt skissa ner dem för presentation. Kursen motsvarade mina för- väntningar med råge!”"

Läs alla referenser