Skriva för webben

Fem enkla steg till bättre texter och innehåll

Att skriva texter för webben är allt vanligare. Är det någon skillnad på att skriva för webben och att skriva till exempelvis en trycksak? Vad ska man tänka på? På denna utbildning får du både tips och övningar. Bland annat får du lära dig fem enkla steg för att skriva intressantare.
Utbildningen är för dig som arbetar inhouse på företag eller offentlig verksamhet och som nyligen börjat skriva texter till er webbplats och digitala nyhetsbrev. Den passar även dig som skrivit texter ett tag och vill utveckla ditt skrivande för webben.

Kursprogram

Webbens karaktär
Fem enkla steg till ett bättre skrivande
Kreativ metod för att skapa idéer och uppslag till texter
Berättarteknik
Journalistiskt skrivande
Workshop och diskussion

Anna Blixt

Kursledare

Anna Blixt

Copywriter
support@batteri.se

Anna är en etablerad copywriter med många år i branschen. I dag driver hon egna företaget Dyrka med strategiska och kreativa uppdrag för såväl små uppstickare som några av Sveriges största varumärken, och undervisar även inom copywriting, för Batteri.

Kursdatum

Göteborg
27 - 28 maj
19 - 20 augusti
Stockholm
25 - 26 april
17 - 18 juni
5 - 6 september
Malmö
3 - 4 april
12 - 13 september
Tällberg
På begäran

Priser

Kurs: 9975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Johan Andersson
Designkoordinator, SCA Hygiene Products
"Jättetrevligt att kursa hos Batteri, kurserna är bra och att det var väldigt trevliga och ljusa lokaler. Trevlig personal, nästan lite hemtrevligt och inte så strikt som det ofta kan vara i kurs- lokaler, kreativ stämning och man trivs”"

Läs alla referenser