Referenser

Emma Mondin

Emma Mondin

Informatör, Sveriges Åkeriföretag

"Helnöjd! Lärde mig mängder med nya saker jag använder dagligen i mitt arbete."

Mikael Tapper

Mikael Tapper

VD, Belimo AB4

"Hos Batteri leds kurserna av professionella som arbetar med programmen i sina yrken. Kurserna förs i trevliga kurslokaler som är försedda med toppmodern utrustning. Tack vare utbildarnas kompetens och gruppernas väl avvägda deltagarantal blir kurserna givande och engagerade.”"

Johan DePaoli

Johan DePaoli

Art Director och webbredaktör, Göteborg & Co

"Batteri har väl sammansatta utbildningar som ger inspiration i det dagliga arbetet. Lärarna kommer från arbetslivet och har stött på samma problem som jag själv”"

Jacob Granqvist

Jacob Granqvist

Statens institionsstyrelse

"Batteris kurser är värda toppbetyg. Jag har lärt mig mycket som jag har stor praktisk nytta av i mitt dagliga arbete. Lärarna är både kunniga och hjälpsamma och lokalerna är luftiga och fräscha.”"

Johan Andersson

Johan Andersson

Designkoordinator, SCA Hygiene Products

"Jättetrevligt att kursa hos Batteri, kurserna är bra och att det var väldigt trevliga och ljusa lokaler. Trevlig personal, nästan lite hemtrevligt och inte så strikt som det ofta kan vara i kurs- lokaler, kreativ stämning och man trivs”"

Marie Thunblom

Marie Thunblom

Orginal och grafisk form, Alecta

"Utmärkt kurs för att utveckla sin kreativitet. Både när det gäller att fånga sina idéer och att snabbt skissa ner dem för presentation. Kursen motsvarade mina för- väntningar med råge!”"

Tom Thongying

Tom Thongying

Produktchef, Spinbox

"Batteri har gedigen utbildning som ger färdigheter både i teorin och i praktiken. Dessutom är kursens innehåll kopplat till verkligheten med lösningar som kommer till användning i det dagliga arbetet.”"