Bild och film för Facebook & Instagram

Skapa och anpassa video och bilder för sociala medier

Nu lanserar vi kursen för dig som vill fota och filma med mobilkamera eller systemkamera för att sedan bearbeta i Adobe Photoshop. Kursen är helt inriktad på foto, illustration och video för olika sociala kanaler. I huvudsak går vi igenom hur man bäst publicerar bilder och rörligt material på Facebook och Instagram. Rätt bild, rätt upplösning och rätt format.

Kursprogram

Filma och fotografera rätt
Mobilkamera vs. Systemkamera
Redigera bilden
Grafik och text i bild
Upplösning för olika sociala plattformar
Storlek för Facebook
Storlek för InstagramPublicera video för olika sociala plattformar
Filformat
Bildförbättring för sociala medier
Förbereda för publicering
Lägga upp på Facebook
Lägga upp på Instagram

Kurspaket

Kursen ingår i följande kurspaket:

Tomas Holmqvist

Kursledare

Tomas Holmqvist

Grafisk konsult
support@batteri.se

Tomas har sedan slutet på 90-talet arbetat med utbildning inom grafisk produktion och webb. Han är från början utbildad fotograf och konstgrafiker vilket han aktivt håller igång med utställningar och arbete mot en bildbyrå. Tomas har under de senaste åren framförallt undervisat i färghantering, bildbehandling samt foto och grafisk produktion inom tryck och webb. Tomas är Adobe Certified Expert.

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Mikael Tapper
VD, Belimo AB4
"Hos Batteri leds kurserna av professionella som arbetar med programmen i sina yrken. Kurserna förs i trevliga kurslokaler som är försedda med toppmodern utrustning. Tack vare utbildarnas kompetens och gruppernas väl avvägda deltagarantal blir kurserna givande och engagerade.”"

Läs alla referenser