Adobe Photoshop – Lightroom

Arbeta effektivt med digitala foton

Adobe Photoshop Lightroom är ett suveränt verktyg för att hantera arbetet med stora mängder digitala bilder. Lightroom fokuserar på att förenkla hela flödet och alla verktyg man behöver finns lätt tillgängliga vid sidan av bilden som hela tiden står i centrum. Dessutom får man inte minst hjälp med att strukturera både sitt arbete och sina foton. Programmet har många smarta lösningar och finesser som verkligen underlättar och sparar tid. All redigering av bilderna är samtidigt ickedestruktiv, vilket gör att man alltid kan gå tillbaka till sitt original. Under en dag tittar vi på hela flödet från inläsning, katalogisering, urval, organisering, sortering och bildjusteringar till presentation av bilderna på webb, i utskrift eller bildspel.

Kursprogram

Inläsning och katalogisering
Urval
Organisering
Sortering
Justering av tonomfång, kontrast, färg mm
Olika fotoeffekter
Konvertering till svartvittBeskäring och upprättning
Enkel retusch
Skapa webbgallerier
Skapa bildspel
Hantera utskrifter

Kurspaket

Kursen ingår i följande kurspaket:

Tomas Holmqvist

Kursledare

Tomas Holmqvist

Grafisk konsult
support@batteri.se

Tomas har sedan slutet på 90-talet arbetat med utbildning inom grafisk produktion och webb. Han är från början utbildad fotograf och konstgrafiker vilket han aktivt håller igång med utställningar och arbete mot en bildbyrå. Tomas har under de senaste åren framförallt undervisat i färghantering, bildbehandling samt foto och grafisk produktion inom tryck och webb. Tomas är Adobe Certified Expert.

Adobe Authorized Training Center

Kursdatum

Göteborg
På begäran
Stockholm
På begäran
Malmö
På begäran

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Johan Andersson
Designkoordinator, SCA Hygiene Products
"Jättetrevligt att kursa hos Batteri, kurserna är bra och att det var väldigt trevliga och ljusa lokaler. Trevlig personal, nästan lite hemtrevligt och inte så strikt som det ofta kan vara i kurs- lokaler, kreativ stämning och man trivs”"

Läs alla referenser