Tidningslayout

Grafisk kommunikation för tidningsproduktion

Layoutens främsta uppgift är att visa fram tidningens värdefulla innehåll. Detta måste ske på tidningens förstasida men också på alla andra sidor. Om det misslyckas hittar de tilltänkta läsarna något annat att ägna sig åt. Kanske gör du layouten själv. Kanske köper du tjänsten och vill veta vilka krav du ska ställa. Kursen vänder sig till dig som ska börja göra en kundtidning, personaltidning, medlemstidning eller annan tidning eller som hållit på ett tag och behöver överblick och säkerhet.

Kursprogram

Krav på layouten
Fånga läsare
Grafisk identitet
Vågrätt flöde
Sidmall
Val av typsnitt
Spalter, vita ytor
Bilder, bildtexter
Visuell redigering
Förstasidan
Exempel ur deltagarnas tidningar

Torbjörn Eriksson

Kursledare

Torbjörn Eriksson

Creative Director
torbjorn.eriksson@batteri.se

Torbjörn Eriksson har arbetat i mer än 20 års tid med marknadskommunikation. Han är utbildad både i USA och Sverige. Torbjörn är känd för sin kreativa förmåga och är en populär föredragshållare. Han har bland annat arbetat med uppdrags- givare som Göteborgs-Posten, Posten Bank och Kassa, Gore Scandinavia, Telia. Torbjörn är flitigt anlitad som föreläsare inom grafisk design och kommunikation.

Kursdatum

Göteborg
2 - 3 maj
10 - 11 oktober
Stockholm
11 - 12 april
30 september - 1 oktober
Malmö
11 - 12 april
8 - 9 november
Tällberg
På begäran

Priser

Kurs: 9975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Tom Thongying
Produktchef, Spinbox
"Batteri har gedigen utbildning som ger färdigheter både i teorin och i praktiken. Dessutom är kursens innehåll kopplat till verkligheten med lösningar som kommer till användning i det dagliga arbetet.”"

Läs alla referenser