Prova på AI-genererad design

AI-genererad design


Olika typer av generativa AI finns?
Generativ AI-teknik har revolutionerat många områden, och dess tillämpningar sträcker sig brett. Vi går över några vanliga typer av generativa AI-applikationer:
Text-till-text: Denna typ av generativ AI översätter eller genererar text baserat på en given ingångstext.

Text-till-bild: Med denna teknik kan AI-system skapa bilder baserade på textbeskrivningar.

Text-till-video: Denna typ av generativ AI kan användas för att skapa videosekvenser baserade på textbeskrivningar.

Text-till-audio: Med denna teknik kan AI-system skapa ljudfiler baserade på textinput.

Hur kan AI verktyg användas för att effektivisera arbetsflödet och kreativiteten?
AI kan spela en avgörande roll i att bygga ett varumärke och skapa engagerande innehåll för olika plattformar. Genom att utnyttja AI-teknologi kan företag effektivisera sin marknadsföringsstrategi och producera engagerande innehåll på en mer skalbar nivå.


AI kan hjälpa till att planera och generera kampanj-idéer med visuella förslag i storyboards, logotyper & inlägg till sociala medier.
AI kan ge förslag på annonsinnehåll, video-skript och även generera sökord, copy text, rubriker och beskrivningar för tex produkter, samt inlägg för sociala medier med hashtags.

Vilka AI verktyg rekommenderas?
När vi utforskar de mest populära verktygen för AI genererad design bör vi också ta hänsyn till priserna, vad som ingår i de olika programmen och hur man tänker kring juridik och upphovsrätt när det gäller användningen av AI-genererat innehåll. Vi går igenom verktyg tillgängliga på marknaden inklusive utvalda favoriter.
Praktiska exempel delas på hur man skapar ett kreativt arbetsflöde från idé till färdigt innehåll med användning av bl.a Midjourney.


För vem?
Denna introduktionskurs passar perfekt för alla, oavsett bransch, som är nybörjare men vill utforska möjligheterna med AI-genererad design.

Angelina Mi Lajki

Kursledare

Angelina Mi Lajki

AI Artist & Interaktiv Storyteller
support@batteri.se

Grundare till milajki med Sveriges första Selfie Pop-Up Museer. Angelina är inte bara föreläsare på kurser i AI och Design! Hon är också visionär och brinner för att väcka liv i din inre kreativa superkraft genom interaktiv och digi-fysisk storytelling!

Adobe Authorized Training Center

Kursdatum

Göteborg
29 maj
Stockholm
15 maj

Priser

Kurs 7975 :-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats hos er, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Mikael Tapper
VD, Belimo AB4
"Hos Batteri leds kurserna av professionella som arbetar med programmen i sina yrken. Kurserna förs i trevliga kurslokaler som är försedda med toppmodern utrustning. Tack vare utbildarnas kompetens och gruppernas väl avvägda deltagarantal blir kurserna givande och engagerade.”"

Läs alla referenser