Nyheter i Adobe CC

Genomgång av nyheterna i Adobe CC

Adobe har med sin prenumeration på Creative Cloud möjlighet att släppa uppdateringar så fort de blir klara! Under den här dagen tittar vi på de senaste nyheterna i programmen och ser mot ett mer kreativt mobilt arbete. Creative Cloud har idag blivit navet för mycket publikation i olika medier och här koncentrerar vi oss till nyheter och de digitala publikationer som är möjliga i senaste versionerna.

Photoshop har i de senaste uppdateringarna fått många nya funktioner och arbetssätt som underlättar arbetet till färdig bild. Vi ser även på möjligheten att kunna arbeta från platta och telefon tillbaka till datorn. I Illustrator har vi sett hur man uppdaterar möjligheterna att förändra det grundläggande sättet att lägga ut banor och bygga vidare  på ett mer intuitivt sätt att illustrera. 

Vi ser även på Animate CC- och HTML -program som gör det möjligt att bygga interaktivt HTML5-innehåll till olika medier.

Kursprogram

Creative Cloud
Nyheter i Photoshop CC
Nyheter i Illustrator CC
Nyheter i InDesign CC
Introduktion till Animate CC
Kreativ användning av appar på mobil

Tomas Holmqvist

Kursledare

Tomas Holmqvist

Grafisk konsult
support@batteri.se

Tomas har sedan slutet på 90-talet arbetat med utbildning inom grafisk produktion och webb. Han är från början utbildad fotograf och konstgrafiker vilket han aktivt håller igång med utställningar och arbete mot en bildbyrå. Tomas har under de senaste åren framförallt undervisat i färghantering, bildbehandling samt foto och grafisk produktion inom tryck och webb. Tomas är Adobe Certified Expert.

Adobe Authorized Training Center

Kursdatum

Göteborg
På begäran
Malmö
På begäran

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 9975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Mikael Tapper
VD, Belimo AB4
"Hos Batteri leds kurserna av professionella som arbetar med programmen i sina yrken. Kurserna förs i trevliga kurslokaler som är försedda med toppmodern utrustning. Tack vare utbildarnas kompetens och gruppernas väl avvägda deltagarantal blir kurserna givande och engagerade.”"

Läs alla referenser