Färg och trend

Färglära för grafisk design och trendinspiration

Färg blir allt viktigare i grafisk design. Färg är ett konkurrensmedel och kommunikationsverktyg. Under denna kurs lär du dig vad som säljer och vilka trender som gäller kommande säsong. Det blir trendvisning med fokus på färg. Du lär dig färgens roll i design och kommunikation och vi talar om målgruppsstyrning genom design. Vi ger dig en guidning i hur trender uppstår och vad du ska hålla utkik efter. Vi kommer både att lyssna och själva utföra kreativt arbete för att få erfarenheten av hur vi reagerar på färg.

Kursprogram

Att välja färg i en grafisk profil
Grafisk färg
Pantone, NCS och andra färgskalor
Färg och form
Färg säljer känslan
Trender
Vad gäller nästa säsong?
Att välja rätt färg
Kommunikation med färg
Målgruppstyrning
Prover

Henrick Eriksson

Kursledare

Henrick Eriksson

Trendanalytiker och bloggare
support@batteri.se

Henrick föreläser om de internationella trenderna och hur de utvecklas och omvandlas i Sverige. Han är en välkänd bloggare inom inredning, där läsaren kan ta del av inredningstips, trender och tendenser, trädgård och livet på ett torp. Henrick figurerar ofta i press, både som bloggare, trendföreläsare och inredare. Där han lämnar trendrapporter, inredningstips och liknande.

Kursdatum

Göteborg
På begäran
Stockholm
På begäran
Malmö
På begäran

Priser

Kurs: 6975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Johan DePaoli
Art Director och webbredaktör, Göteborg & Co
"Batteri har väl sammansatta utbildningar som ger inspiration i det dagliga arbetet. Lärarna kommer från arbetslivet och har stött på samma problem som jag själv”"

Läs alla referenser