Arbeta med Wacomplatta

Lär dig kreativt använda Wacompennan

Wacom gör olika typer av pennor och pennplattor i syfte att kunna arbeta direkt på platta eller skärm. Under den här kursen arbetar vi med Wacoms senaste pennplatta. Du kan dra nytta av olika verktyg och styra dem med hjälp av penna istället för mus, för bättre precision, smidighet och ergonomi. Med rätt inställningar i de olika programmen kan du arbeta smartare och snabbare. Vi ser på möjligheterna att arbeta med en penna i olika appar på iPad men framför allt med att rita, måla, retuschera och kopiera i Photoshop CC och Illustrator CC och andra program i Adobe Creative Cloud.

Kursprogram

Produkterna från Wacom
Inställningar på platta och penna
Arbeta på rätt sätt och ergonomi
Inställningar i programmen
Användning av penna
Rita och måla i Photoshop
Retusch och kopieringsteknik i Photoshop
Arbete i Illustrator och InDesign

Tomas Holmqvist

Kursledare

Tomas Holmqvist

Grafisk konsult
tomas.holmqvist@batteri.se

Tomas har sedan slutet på 90-talet arbetat med utbildning inom grafisk produktion och webb. Han är från början utbildad fotograf och konstgrafiker vilket han aktivt håller igång med utställningar och arbete mot en bildbyrå. Tomas har under de senaste åren framförallt undervisat i färghantering, bildbehandling samt foto och grafisk produktion inom tryck och webb. Tomas är Adobe Certified Expert.

Kursdatum

Göteborg
På begäran
Stockholm
På begäran
Malmö
På begäran

Priser

Kurs: 4975:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Jacob Granqvist
Statens institionsstyrelse
"Batteris kurser är värda toppbetyg. Jag har lärt mig mycket som jag har stor praktisk nytta av i mitt dagliga arbete. Lärarna är både kunniga och hjälpsamma och lokalerna är luftiga och fräscha.”"

Läs alla referenser