Adobe Acrobat – Tryck

Grafisk produktion med PDF

Adobe Acrobat har blivit standard i grafiska branschen. Många tryckerier tar emot PDF och vissa arbetar enbart med PDF-flöden. För dig som arbetar med trycksaksproduktion är det nödvändigt att även behärska Adobe Acrobat. Pdf för tryck kan skapas från de flesta program men kräver att man säkerställer dokumenten innan man skapar sin pdf. Efter denna kurs kan du skapa original till PDF-filer som går att skicka direkt till tryckeriet. Du kan också skicka korrektur och kontrollera dina pdfer.

Kursprogram

Postscript
Olika PDF
Upplösning och komprimering
Färgteori och ICC profiler
Tryckinställningar
Preflight i InDesign och Acrobat
Förhandsvisning i Acrobat
Redigera och kommentera

Kurspaket

Kursen ingår i följande kurspaket:

Jan Alestedt

Kursledare

Jan Alestedt

Grafiker
support@batteri.se

Jan har under lång tid föreläst och utbildat inom den grafiska sektorn. Han arbetar idag som konsult och är mycket efterfrågad när det gäller utformning av trycksaker och webbplatser. Hans stora erfarenhet av olika programverktyg och miljöer skapar trygghet för den som skall utforma information via tryck eller elektroniska media. Jan har utbildat kunder såsom Aftonbladet, Ericsson, ABB och VLT. Jan är Adobe Certified Expert.

jan.alestedt@batteri.se

Adobe Authorized Training Center

Kursdatum

Göteborg
På begäran
Stockholm
På begäran
Malmö
På begäran

Priser

Kurs: 9975:-
Kurs i paket: 6650:-
Kurs från klippkort: 4990:-
Företagsanpassad fr: 1872:- / pers
Privatundervisning: 11975:-

Klippkort

Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Göteborg, Malmö, Stockholm och Tällberg. Ni väljer själva vilka öppna kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs). Klippkortet gäller per företag eller organisation i 12 månader från startdatum.
Vid beställning kontakta: anna-clara.ander@batteri.se

Skräddarsytt

Denna kurs är populär att boka som skräddarsydd egen kurs. Ofta på plats, på konferenshotell eller varför inte i någon av Batteris utbildningsateljéer.

Skräddarsy en kurs

Privatundervisning

Om du vill gå kursen på eget datum, snarast eller vill anpassa innehållet till din takt och nivå, Valfri ort, 1 dag - 9975:- för grund och 11975:- för fördjupning.
Ev. resor, logi & traktamente tillkommer.

Referenser

Jacob Granqvist
Statens institionsstyrelse
"Batteris kurser är värda toppbetyg. Jag har lärt mig mycket som jag har stor praktisk nytta av i mitt dagliga arbete. Lärarna är både kunniga och hjälpsamma och lokalerna är luftiga och fräscha.”"

Läs alla referenser