VÅRA KURSER

Batteri erbjuder kurser och event inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publicering, webb, ux-design, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Välj kompetensområde och sedan ort. Behöver du hjälp så ring oss eller mejla på info@batteri.se

Skräddarsy en kurs

AKTUELLT

Stora InDesigndagen

Hösten är förberedd!
15 september öppnar vi kurslokalerna igen

• Eget bord (kollegor kan sitta ihop)
• Max 8 deltagare i lokalerna
• Handhygien (Stockholms Bränneri Handsprit och Molton Brown handwash)
• Lunchrestaurang
eller avhämtning till kurslokalerna

Adobe Photoshop – grund

Adobe Photoshop är ett fantastiskt verktyg för digital bildbehandling! Du använder det för att skapa, retuschera och förbättra bilder för bl a tryck, webb och sociala medier. Under två dagar får du stifta bekantskap med Photoshop där vi börjar med markeringar och friläggningar för att jobba vidare med lager och justeringar.

Adobe Photoshop – avancerad

Denna kurs är till för dig som har arbetat en hel del i Adobe Photoshop och känner att du är redo för att mer kreativt utnyttja programmets möjligheter. Syftet med denna fördjupning är att visa dig hur du genom effektiv användning av lager, kanaler och masker samt färg och tonstyrning kan kreera effektfulla bilder.

Adobe Photoshop – Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom är ett suveränt verktyg för att hantera arbetet med stora mängder digitala bilder. Lightroom fokuserar på att förenkla hela flödet och alla verktyg man behöver finns lätt tillgängliga vid sidan av bilden som hela tiden står i centrum.

Adobe Acrobat och PDF

Alla hanterar vi PDFer som dokument till olika ändamål och kan skapas från alla datorprogram. Vi tittar hur vi i Acrobat kan fortsätta anpassa PDFer för olika funktioner samt hur vi skapar de olika standarderna från början.

Adobe Acrobat – Tryck

Adobe Acrobat har blivit standard i grafiska branschen. Många tryckerier tar emot PDF och vissa arbetar enbart med PDF-flöden.

Adobe Illustrator – fördjupning

Här är kursen för dig som vill lära sig mer om Adobe Illustrator. Antingen har du gått vår grundkurs eller så kanske du har arbetat med Illustrator och behöver lära dig mer.

Adobe lllustrator - avancerad

Vår mest specialiserade Illustratorkurs. Två dagars fördjupning med mycket eget arbete i Illustrator.