Nyheter i Adobe CC

Genomgång av nyheterna i Adobe CC

Adobe har med sin prenumeration möjlighet att släppa uppdateringar så fort de blir klara! Under den här dagen tittar vi på de senaste nyheterna i programmen och ser mot ett mer kreativt mobilt arbete. InDesign har idag blivit navet för mycket publikation i olika medier och här koncentrerar vi oss till nyheter och de digitala publikationer som är möjliga i och med EPUB 3. Photoshop har i de senaste uppdateringarna fått många nya funktioner och arbetssätt som underlättar arbetet till färdig bild. Vi ser även på möjligheten att kunna arbeta från platta och telefon tillbaka till datorn. I Illustrator har vi sett hur man uppdaterar möjligheterna att förändra det grundläggande sättet att lägga ut banor och bygga vidare  på ett mer intuitivt sätt att illustrera. Vi ser även på Animate CC- och HTML -program som gör det möjligt att bygga interaktivt HTML5-innehåll till olika medier.

Kursprogram

  • Creative Cloud
  • Nyheter i Photoshop CC
  • Nyheter i Illustrator CC
  • Nyheter i InDesign CC
  • Introduktion till Animate CC
  • Kreativ användning av appar på mobil

Kursdatum

Göteborg

Stockholm

Malmö

Priser

Kurs: 6975:-

Kurs från klippkort: 4990:-

Företagsanpassad fr: 1872:- / pers vid 8 pers.

Privatundervisning: 9975:-

Skräddarsytt

Skräddarsydd internutbildning för mellan 2-8 deltagare på valfri ort, 1 dag - 14975:-

exkl. förberedelser, ev. resor, logi & traktamente.

Klippkort

klippkort

Välj själv vilka kurser ni skall gå från hela vårt utbud. Varje klippkort ger 10 valfria öppna kurser på valfri kursort. Kortet kostar 49900:- (4990:-/kurs).

Läs mer om klippkortet här »

Privatundervisning

Privatundervisning för 1 deltagare på valfri ort, 1 dag - 9975:- exkl. förberedelser, ev. resor, logi & traktamente.

Boka kurs

KURS:
Nyheter i Adobe CC

* Vänligen fyll i alla fält markerade med *.

KURSTILLFÄLLE*

Kurser/event:

Priserna gäller per deltagare och inkluderar kursmaterial, kaffe och lunch. Moms tillkommer. Betalning skall göras senast 30 dagar innan kurstillfället. Anmälan är bindande. Avbokning kan ske senast fyra veckor innan kurstillfället mot en administrationskostnad av 800:-. Vid senare avbokning debiteras hela avgiften. Kursplatsen får överlåtas på annan person. Kurspaket: Vid bokning av kurs/kurspaket förbehåller vi oss rätten att omboka tillfällen då det är färre 2 deltagare. Kurspaket är personliga och betalas i sin helhet vid första kurstillfället. De kan ej avbokas efter första delkurs.

Distansutbildningar:

Priserna gäller per deltagare och angiven kurslängd. Moms tillkommer. Anmälan är bindande. Anmälningsavgift på 2000 kronor faktureras direkt vid bokning. Denna del återbetalas inte vid en eventuell avbokning, men den som får förhinder kan överlåta platsen till en kollega. Kursavgiften betalas senast 30 dagar innan kursstart. Bokar du senare än 3 månader innan kursstart, debiteras hela kursavgiften och anmälningsavgiften vid ett tillfälle. Avbokning kan ske senast fyra veckor innan kursstart. Vid senare avbokning debiteras hela avgiften.