Press

Göteborg 2012-02-01

Professionell Art director – uppdaterad och vässad
Inför 2012 har Torbjörn Eriksson utvecklar distansutbildningen Professionell Art director. De 10 veckorna innehåller nu nya moment och mer interaktion. Du kan läsa mer på http://www.batteri.se/kurser/professionell-art-director/

Göteborg 2011-12-13

Creative day 2012 – årets talare utsedda
Välkommen till den unika dagen med kunskap och inspiration för dig som arbetar inhouse med att skriva, designa och publicera. Efter flera års fullsatta heldagar kommer helt nya föreläsningar, i år hela fem föreläsningar. Aktuella och framstående kreatörer och designers berättar om trender och nyheter inför 2012 inom såväl grafisk design, marknadsföring som produktion av trycksaker och webb. Målet med dagen är att ladda batterierna med energi och nya kunskaper. Årets talare finns på http://www.creativeday.se

Göteborg 2010-09-13

Svenska Designpriset 2010 – Rekordmånga bidrag och röster, igen.
Nu är röstningen i full gång och rekordmånga har röstat de första dygnen, hela 15 600 personer. Röstningen på de nominerade bidragen pågår fram till den 26 september. Rösta genom att gå till www.designpriset.se/rostning.php eller för mer information www.designpriset.se. Där kan du se alla bidrag, ladda ner dem som pdf och skärskåda, och avlägga dina röster i de 17 olika kategorierna. Vinnarna avslöjas den 7 oktober på den festliga prisutdelningen på Moderna museet i Stockholm. Svenska Designpriset arrangeras av Batteri Kommunikation AB


Relaterat

Kurser A-Ö

Här kan du se alla våra kurser, kurspaket, event och utbildningar. Klicka in dig på den kurs du söker för mer information.

Kursprogram 2019

Här kan du beställa vårt senaste kursprogram:
Adobe Authorised Training Center
Beställ ››

Ladda hem pdf ››

Hitta till Batteri

Våra kurslokaler ligger centralt med bra kommunikationer.

Kalender

31 Januari - Creative day Malmö

1 Februari - Creative day Göteborg

8 Februari - Creative day Stockholm

27 April - Svenska Designpriset start

Följ Batteri

Gilla oss och få de senaste uppdateringarna om kurser och event. Batteri på Facebook ››

 

Nyhetsbrev

Fyll i din emailadress nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev,

Referenser

Hos Batteri leds kurserna av professionella som arbetar med programmen i sina yrken. Kurserna förs i trevliga kurslokaler som är försedda med toppmodern utrustning. Tack vare utbildarnas kompetens och gruppernas väl avvägda deltagarantal blir kurserna givande och engagerade.”

Mikael Tapper

VD, Belimo AB

Våra lärare

Batteris lärare är alla verksamma inom näringslivet i sin yrkesroll. Det är en förutsättning för att ständigt lära ut aktuell kunskap och inspiration.

Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk design och kommunikation som är öppen för alla.
Tävlingen arrangeras av Batteri. Tävlingen skall ge alla som arbetar med grafisk design möjlighet att delta med sina alster. För att alla skall ha möjlighet att delta har vi delat in tävlingen i Print, Webb, Device och Bild med vardera kategorier och underkategorier, sammanlagt blir det tjugo olika tävlingskategorier samt Juryns pris och Årets Våghals.
Besök sajten ››

Kurser i Adobe CC

Adobe Creative Cloud ger dig helt nya upplevelser av digital medieutveckling, så att du kan arbeta blixtsnabbt och nå ut till mottagarna var de än befinner sig. Vi har de certifierade kurserna i nya Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Flash, Adobe Dreamweaver. Välkommen till oss!

Adobe Creative Cloud

Adobe TV

Adobes egen webb TV med tips och trix och det senaste inom respektive programverktyg  i nästa Adobe Creative Cloud som  InDesign CC och Photoshop CC.