Hitta hit

Batteri är ett ledande utbildningsföretag som erbjuder kurser, event och distansutbildningar inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publishing, webb, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk. Batteri är Sveriges första Adobe Authorised Training Centre och Apple Authorised Training Center.

Göteborg

I Göteborg ligger Batteris huvudkontor med egna kurslokaler. Vi har nya kurslokaler med plats för upp till 14 personer samt en mindre för 6 personer. Vi ligger ett stenkast från Avenyn och Götaplatsen med ett stort utbud av restauranger och hotell. Det är nära till Centralstationen och flygbussen går precis utanför. Det är lätt att hitta med bil, det finns ett parkeringshus på andra sidan gatan, Lorensbergsgaraget. Vi har avtal med Panorama Hotel som du som kursdeltagare kan nyttja. För bokning av hotellrum ring oss på Batteri.

Kontakt

Södra vägen 24
412 54 Göteborg
Telefax: 031-711 25 45

031 - 711 25 40

info@batteri.se

Mer information

Ladda ner som PDF

Stockholm

I Stockholm ligger Batteris kontor och kurslokaler på Östermalm. Vi har nya kurslokaler med plats för upp till 20 personer samt en utbildningsateljé för 8 personer. Kurslokalerna ligger nära Karlaplan med T-bana, affärer och bra parkering i Fältöversten. Det är nära Östermalmstorg och det är enkelt att ta sig till Centralstationen och Arlanda Express.

Kontakt

Skeppargatan 61
114 59 Stockholm

08 - 411 24 20

info@batteri.se

Mer information

Ladda ner som PDF

Malmö

Under februari 2009 har Batteri öppnat nya kurslokaler i Malmö. Vi finns nu på Stora Nygatan 60, mitt i Malmö, i samma hus som Hansacompaniet. Vi önskar nya och gamla kursdeltagare varmt välkomna. Vi utökar också antalet kursstarter i Malmö till fler än 100 under 2009. Var ute i god tid med din bokning, vi har flera kursstarter i Malmö som redan är fullsatta. Önskar du mer information om kurserna och Batteri så kontakta oss på 040-611 37 70.

Kontakt

Stora Nygatan 60
211 37 Malmö

040 - 611 37 70

info@batteri.se

Mer information

Ladda ner som PDF

Tällberg

För dig som vill gå Batteris ordinarie kursutbud i Tällberg så finns nu flera av våra populära kurser i Tällberg. Du kan också boka alla våra fördjupningskurser som privatundervisning eller företagsanpassad. Vi håller kurserna på Åkerblads Hotell och Gästgiveri och det är också här du bor, äter och mår bra. Du känner atmosfären och lugnet bara du stiger in över tröskeln, här har människor i samma familj levt och verkat sedan 1400-talet. Det finns spa, pool och aktiviteter på hotellet.

Kontakt

Sjögattu 2
793 70 Tällberg

0247 - 506 20

info@batteri.se


Relaterat

Kurser A-Ö

Här kan du se alla våra kurser, kurspaket, event och utbildningar. Klicka in dig på den kurs du söker för mer information.

Kursprogram 2019

Här kan du beställa vårt senaste kursprogram:
Adobe Authorised Training Center
Beställ ››

Ladda hem pdf ››

Hitta till Batteri

Våra kurslokaler ligger centralt med bra kommunikationer.

Kalender

31 Januari - Creative day Malmö

1 Februari - Creative day Göteborg

8 Februari - Creative day Stockholm

27 April - Svenska Designpriset start

Följ Batteri

Gilla oss och få de senaste uppdateringarna om kurser och event. Batteri på Facebook ››

 

Nyhetsbrev

Fyll i din emailadress nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev,

Referenser

Jättetrevligt att kursa hos Batteri, kurserna är bra och att det var väldigt trevliga och ljusa lokaler. Trevlig personal, nästan lite hemtrevligt och inte så strikt som det ofta kan vara i kurs- lokaler, kreativ stämning och man trivs”

Johan Andersson

Designkoordinator, SCA Hygiene Products

Våra lärare

Batteris lärare är alla verksamma inom näringslivet i sin yrkesroll. Det är en förutsättning för att ständigt lära ut aktuell kunskap och inspiration.

Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk design och kommunikation som är öppen för alla.
Tävlingen arrangeras av Batteri. Tävlingen skall ge alla som arbetar med grafisk design möjlighet att delta med sina alster. För att alla skall ha möjlighet att delta har vi delat in tävlingen i Print, Webb, Device och Bild med vardera kategorier och underkategorier, sammanlagt blir det tjugo olika tävlingskategorier samt Juryns pris och Årets Våghals.
Besök sajten ››

Kurser i Adobe CC

Adobe Creative Cloud ger dig helt nya upplevelser av digital medieutveckling, så att du kan arbeta blixtsnabbt och nå ut till mottagarna var de än befinner sig. Vi har de certifierade kurserna i nya Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Flash, Adobe Dreamweaver. Välkommen till oss!

Adobe Creative Cloud

Adobe TV

Adobes egen webb TV med tips och trix och det senaste inom respektive programverktyg  i nästa Adobe Creative Cloud som  InDesign CC och Photoshop CC.