Om Batteri

Batteri är ett ledande utbildningsföretag som erbjuder kurser, event och distansutbildningar inom områdena text, copywriting, foto, grafisk design, publishing, webb, video och audio för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk. Bland annat i program som Adobe Photoshop, Adobe InDesign och Adobe Illustrator. Batteri är Sveriges första Adobe Authorised Training Centre och Apple Authorised Training Center.

Batteri Kommunikation AB (556626-9717) AA-rating Soliditet.

Historik

1993 började Dick Ander att hålla kurser för sina byråkunder i grafisk design och Desktop publishing (DTP) som då var nytt och spännande. Många marknadsavdelningar såg fördelen med att producera grafiskt material internt sk. inhouse. Under 1994 blev kurserna så många att ett utbildningsföretaget Bo Erik Dick Ander Utveckling AB (BEDA) startades.

 

Under åren fram till 1998 utvecklades kurserna med tyngdpunkt på workshop där deltagarna lärde sig olika grafiska programvaror. 1998 slog Internet igenom och efterfrågan på kurser inom publicering på webben ökade dramatiskt. 1999 blev vi Sveriges första certifierade utbildare för Adobe, Macromedia och Apple. Vi hade för första gången över 1000 elever detta år.

 

2001 såldes verksamheten, vi var 15 personer på kontoret och ett 30-tal konsulter. Åren därefter blev turbulenta i utbildningsbranschen och flera ägarbyten gjordes.
2002 blev startskottet för dagens verksamhet, efter beslut om att stänga BEDA bestämde flera i personalen och konsulterna att starta om verksamheten i namnet Batteri Kommunikation AB.

 

2004 blev inledningen på kursverksamheten som den ser ut idag. Ett 80-tal öppna kurser, 9 distansutbildningar, 4 event och arrangör av Svenska Designpriset. I juni 2004 övertog vi kursverksamheten i Populär Kommunikation och Batteri växte ytterligare. Vi blev Sveriges ledande utbildare för professionella som skriver, designar och publicerar.
Idag finns vi på fyra orter: Göteborg, Stockholm, Malmö och Tällberg. Vi har sju utbildningsateljéer och 35 utbildare. Varje år har vi 3000 deltagare. Du kan välja fyra olika alternativ av utbildning: öppen kurs, skräddarsydd internutbildning, distansutbildning eller privatundervisning. Gränserna sätter du själv!

 

De bästa föreläsarna i text, design och publicering, små grupper, personlig handledning, senaste tekniken i moderna utbildningsateljéer, Mac och PC, smakfulla kursarrangemang, kreativ miljö, bra kurslitteratur samt fri utbildningssupport är grundstenar i Batteris verksamhet. Allt för att leverera bästa möjliga utbildning och ”ladda batterierna” på dig som deltagare!

 

Vi är Sveriges största och mest heltäckande kursarrangör inom att skriva, designa och publicera. Vi ger energi till dina kunskaper!

 

Varmt välkommen till oss på Batteri!

 

Dick Ander
VD/Art Director
dick.ander@batteri.se

 

Den 25 maj 2018 började EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation), gälla som lag i samtliga EU-länder. Syftet är att skapa en harmoniserad lagstiftning gällande personuppgifter inom EU, ge ökad skydd för personuppgifter och hindra att personliga data används på integritetskränkande sätt.

 

Vi vill försäkra er att vi fortsatt sparar kunduppgifter på ett säkert sätt och att vi inte på något sätt använder dessa uppgifter till annat än kurs- och eventbokningar, fakturering och nyhetsbrev. Vi sparar företagsnamn, organisationsnummer, adress, beställarens namn, e-post och telefonnummer.

 

Om du inte godkänner att vi lagrar din kunduppgifter i vår databas är du välkommen att kontakta oss på info@batteri.se så raderar vi dessa omgående.


Relaterat

Kurser A-Ö

Här kan du se alla våra kurser, kurspaket, event och utbildningar. Klicka in dig på den kurs du söker för mer information.

Kursprogram 2019

Här kan du beställa vårt senaste kursprogram:
Adobe Authorised Training Center
Beställ ››

Ladda hem pdf ››

Hitta till Batteri

Våra kurslokaler ligger centralt med bra kommunikationer.

Kalender

31 Januari - Creative day Malmö

1 Februari - Creative day Göteborg

8 Februari - Creative day Stockholm

27 April - Svenska Designpriset start

Följ Batteri

Gilla oss och få de senaste uppdateringarna om kurser och event. Batteri på Facebook ››

 

Nyhetsbrev

Fyll i din emailadress nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev,

Referenser

Batteri har gedigen utbildning som ger färdigheter både i teorin och i praktiken. Dessutom är kursens innehåll kopplat till verkligheten med lösningar som kommer till användning i det dagliga arbetet.”

Karin Ekh

Jägareförbundet

Våra lärare

Batteris lärare är alla verksamma inom näringslivet i sin yrkesroll. Det är en förutsättning för att ständigt lära ut aktuell kunskap och inspiration.

Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk design och kommunikation som är öppen för alla.
Tävlingen arrangeras av Batteri. Tävlingen skall ge alla som arbetar med grafisk design möjlighet att delta med sina alster. För att alla skall ha möjlighet att delta har vi delat in tävlingen i Print, Webb, Device och Bild med vardera kategorier och underkategorier, sammanlagt blir det tjugo olika tävlingskategorier samt Juryns pris och Årets Våghals.
Besök sajten ››

Kurser i Adobe CC

Adobe Creative Cloud ger dig helt nya upplevelser av digital medieutveckling, så att du kan arbeta blixtsnabbt och nå ut till mottagarna var de än befinner sig. Vi har de certifierade kurserna i nya Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Flash, Adobe Dreamweaver. Välkommen till oss!

Adobe Creative Cloud

Adobe TV

Adobes egen webb TV med tips och trix och det senaste inom respektive programverktyg  i nästa Adobe Creative Cloud som  InDesign CC och Photoshop CC.