En egen scen på Sign & Print scandinavia 2015

2014 Nov 03 - postad av Tomas Holmqvist

Nu den 3-5:e februari kommer vi ha en egen scen och hålla föredrag på Sign & Print scandinavia 2015.

 

De föredrag vi kommer hålla är:

Använd Photoshop på rätt sätt

Lär dig använda programmen i Photoshopfamiljen på bästa sätt. Från skiss på platta, samla och kopiera med Lightroom till arbete med film och redigering i Photoshop. Låt programmen göra arbetet för dig genom att välja rätt program beroende på det arbetsflöde du behöver och spar tid genom mer effektiva lösningar.

Färghantering som fungerar

Känns det rörigt med alla färgprofiler? Lösningen på dina problem är att jobba med en hållbar färghantering genom hela ditt arbetsflöde från bild till pdf. Genom att grundligt förstå färghantering gör det färgstyrning mot olika medier enklare och mer begripligt.

Eböcker med InDesign

Med InDesign CC kan du skapa epub-filer med låst och interaktiv design. Låt material flyttas över till läsaren med hjälp av InDesigns verktyg för att skapa interaktiva publikationer. Här tittar vi på hur arbetet med arbetet i InDesign CC med interaktivitet och förhandsvisning går till innan export till epub.

 

Vill ni veta mer gå in på www.signochprintscandinavia.se.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

captcha

Vänligen fyll i CAPTCHA texten ovan.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>