Batteri på Sign & Print scandinavia 2017

2017 Jan 25 - postad av Tomas Holmqvist

 

Nu den 7-9:e februari kommer vi vara med på mässan där ni kan träffa Anna-Clara och Rebecca och prata kurs och få information om våra kurser. Tomas kommer även hålla föredrag om färghantering och hur du lär dig utnyttja Adobe CC. Som sista föredrag lär du dig använda rätt program i Photoshopfamiljen, alla föredrag är på på kreativa scenen.

 

De föredrag Tomas kommer hålla är:

Färghantering som fungerar 

Kreativa scenen kl 12.00 alla dagar.

Känns det rörigt med alla färgprofiler? Lösningen på dina problem är att jobba med en hållbar färghantering genom hela ditt arbetsflöde från bild till pdf. Genom att grundligt förstå färghantering gör det färgstyrning mot olika medier enklare och mer begripligt.

Dra fördel av ditt Adobe CC

Kreativa scenen kl 13.00 alla dagar.

Adobe CC är mycket mer än licenser för dina verktyg. Lär dig dra fördel av att använda alla genvägar och molntjänster som underlättar ditt dagliga arbete. Sök efter bilder och media direkt i Adobe Stock i dina program för att enkelt kunna synkronisera till gemensamma bibliotek och underlätta arbetet.

Lär dig fånga färger och redigera bilder och skapa layout direkt med dina appar i telefonen eller plattan. Synkronisera med dina program på datorn för vidare arbete i InDesign eller Photoshop och slutför det hela mot tryck eller skärm.

Använd Photoshop på rätt sätt

Kreativa scenen kl 15.00 alla dagar.

Lär dig använda programmen i Photoshopfamiljen på bästa sätt. Från skiss på platta, samla och kopiera med Lightroom till arbete med film och redigering i Photoshop. Låt programmen göra arbetet för dig genom att välja rätt program beroende på det arbetsflöde du behöver och spar tid genom mer effektiva lösningar.

 

Vill ni veta mer gå in på www.signochprintscandinavia.se.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

captcha

Vänligen fyll i CAPTCHA texten ovan.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>