Batteri blogg

Här hittar ni Batteri kommunikations blogg som belyser nyheter och ni kan även finna tips för alla er som arbetar i branchen.

Batteri på Sign & Print scandinavia 2017

2017 Jan 25 - postad av Tomas Holmqvist

 

Nu den 7-9:e februari kommer vi vara med på mässan där ni kan träffa Anna-Clara och Rebecca och prata kurs och få information om våra kurser. Tomas kommer även hålla föredrag om färghantering och hur du lär dig utnyttja Adobe CC. Som sista föredrag lär du dig använda rätt program i Photoshopfamiljen, alla föredrag är på på kreativa scenen.

 

Läs mer ››


Wacom Authorised Training Centre

2016 Aug 25 - postad av Tomas Holmqvist

Bengt-Andersson-Wacom-och-Tomas-Holmqvist-Batteri

Wacom och Batteri ska få fler att upptäcka kraften i pennan

Batteri Kommunikation, Sveriges största och mest heltäckande kursarrangör inom det kreativa området, erbjuder kurser och utbildningar för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk. Nu startar man sin första utbildning för de som är nyfikna på Wacoms pennor och pennplattor i syfte att kunna arbeta med bättre precision, större smidighet och bättre ergonomi på surfplattor och datorer. 

- Wacoms innovativa pennplattor och pennor spelar idag en allt större roll för de som arbetar kreativt. Därför gör vi nu vårt kursutbud ännu mer komplett med kurser för de som vill upptäcka möjligheterna med pennplattor till datorn och pennor till surfplattan, säger Dick Ander, VD på Batteri Kommunikation.

- Med en penna är det möjligt att snabbare och enklare uttrycka sig kreativt, men också mer intuitivt, mer exakt och mer ergonomiskt. Tillsammans med Batteri hoppas vi nu kunna få fler att upptäcka hur kraftfull pennan kan vara – också i den digitala tidsålder vi lever i, säger Bengt Andersson, Regional Manager Nordics & Baltics på Wacom.

I utbildningen ingår moment för att arbeta med en penna i olika appar på iPad men framför allt med att rita, måla, retuschera och kopiera i Photoshop CC. Utbildningen inkluderar även visst arbete i Illustrator CC och andra program i Adobe Creative Cloud.

Den pennplatta som används i utbildningen är Intuos Pro. Nästa utbildningstillfälle är i Stockholm den 19:e oktober. Utbildningen finns också i Göteborg och Malmö.

logo_watc


Photoshop day 2016

2016 Aug 25 - postad av Tomas Holmqvist

photoshopdaylogo

vessel_drums_retuscherietDaniel Månsson/ Retuscheriet

Nu är det dags för årets Photoshop day 2016 i Sverige. En dag du inte vill missa, för dig som arbetar med foto och digital bild i studio, inhouse, byrå, frilans eller bara älskar bilder och Photoshop. Dagen innehåller de senaste nyheterna, tips och trix, inspiration och effektiva lösningar för ditt jobb.

 

Göteborg 13 oktober 2016
Stockholm 14 oktober 2016

Läs mer om Photoshop day här.


Photoshopday 2015

2015 Jun 29 - postad av Tomas Holmqvist

photoshopdaylogo

Cafe-Lehmitz_Lily-and-Rose_w_s
Fotografi © Anders Petersen

Nu är det dags för årets Photoshop day 2015 i Sverige. En dag du inte vill missa, för dig som arbetar med foto och digital bild i studio, inhouse, byrå, frilans eller bara älskar bilder och Photoshop. Dagen innehåller de senaste nyheterna, tips och trix, inspiration och effektiva lösningar för ditt jobb.

Läs mer ››


Grattis, Photoshop 25 år!

2015 Feb 19 - postad av Tomas Holmqvist

Den 19e februari 1990 kom Photoshop, det var då programmeraren Thomas Knoll som tillsammans med sin bror utvecklade programmet och sedan sålde det till Adobe.

Läs mer ››


En egen scen på Sign & Print scandinavia 2015

2014 Nov 03 - postad av Tomas Holmqvist

Nu den 3-5:e februari kommer vi ha en egen scen och hålla föredrag på Sign & Print scandinavia 2015.

 

Läs mer ››


Photoshop day 2014 – FULLSATT

2014 Sep 16 - postad av Tomas Holmqvist

Nu är det dags för Photoshop day igen. Den 16 oktober börjar vi i Göteborg för att den 17:e fortsätta till Stockholm. Vi presenterar igen inspirerande föreläsare för dig som arbetar med bild, illustration och video. Anmäl dig här för att vara säker på att få en plats! Läs mer ››


Gratis typsnitt med Typekit

2014 Apr 25 - postad av Tomas Holmqvist

Gratis är alltid trevligt men det är det naturligtvis inte riktigt för alla typsnitt som finns i tjänsten. Adobe har lagt upp ca 130 typsnitt som är tänkta att användas fritt utan att prenumerera på Creative Cloud för att kunna prova på Typekit.

Läs mer ››


Det nya fotografiska flödet

2014 Apr 08 - postad av Tomas Holmqvist

Nytt är en uppdatering som ger fotografer som använder Photoshop Lightroom möjlighet att använda sig av molnet för att synkronisera sina bilder mot en app i sin iPad.
Läs mer ››


Det här är inte Adobe Creative Cloud

2014 Mar 10 - postad av Tomas Holmqvist

Jag tänker presentera 5 myter om Adobe Creative Cloud som inte är sanna.

Jag träffar olika kunder dagligen i min undervisning och har hört att en del är oroliga för att gå över till Adobe CC. Kanske de här myterna är lite överdrivna men de ger en bra inblick i vad Adobe Creative Cloud inte är.

Läs mer ››Relaterat

Kurser A-Ö

Här kan du se alla våra kurser, kurspaket, event och utbildningar. Klicka in dig på den kurs du söker för mer information.

Kursprogram 2019

Här kan du beställa vårt senaste kursprogram:
Adobe Authorised Training Center
Beställ ››

Ladda hem pdf ››

Hitta till Batteri

Våra kurslokaler ligger centralt med bra kommunikationer.

Kalender

9 April - InDesigndagen Malmö

10 April - InDesigndagen Göteborg

11 April - InDesigndagen Stockholm

27 April - Svenska Designpriset start

Följ Batteri

Gilla oss och få de senaste uppdateringarna om kurser och event. Batteri på Facebook ››

 

Nyhetsbrev

Fyll i din emailadress nedan för att ta del av vårt nyhetsbrev,

Referenser

Jättetrevligt att kursa hos Batteri, kurserna är bra och att det var väldigt trevliga och ljusa lokaler. Trevlig personal, nästan lite hemtrevligt och inte så strikt som det ofta kan vara i kurs- lokaler, kreativ stämning och man trivs”

Johan Andersson

Designkoordinator, SCA Hygiene Products

Våra lärare

Batteris lärare är alla verksamma inom näringslivet i sin yrkesroll. Det är en förutsättning för att ständigt lära ut aktuell kunskap och inspiration.

Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk design och kommunikation som är öppen för alla.
Tävlingen arrangeras av Batteri. Tävlingen skall ge alla som arbetar med grafisk design möjlighet att delta med sina alster. För att alla skall ha möjlighet att delta har vi delat in tävlingen i Print, Webb, Device och Bild med vardera kategorier och underkategorier, sammanlagt blir det tjugo olika tävlingskategorier samt Juryns pris och Årets Våghals.
Besök sajten ››

Kurser i Adobe CC

Adobe Creative Cloud ger dig helt nya upplevelser av digital medieutveckling, så att du kan arbeta blixtsnabbt och nå ut till mottagarna var de än befinner sig. Vi har de certifierade kurserna i nya Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Flash, Adobe Dreamweaver. Välkommen till oss!

Adobe Creative Cloud

Adobe TV

Adobes egen webb TV med tips och trix och det senaste inom respektive programverktyg  i nästa Adobe Creative Cloud som  InDesign CC och Photoshop CC.